Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun

Flickorna Lundgren

Adress: Skäretvägen 19, 263 72 Skäret Visa karta

Adress: Skäretvägen 19, 263 72 Skäret

Flickorna Lundgren på Skäret är en restaurang och café som med sina hembakta kakor, goda mat och vackra trädgård lockar tiotusentals gäster varje sommar.

Här serverades den första koppen kaffe redan 1938, i det som då var de sju systrarna Lundgrens sommarstuga. Det välbevarade 1700-talshuset, den grönskande trädgården och de nybakta kakorna välkomnar sina gäster med samma genuina känsla år efter år. I trädgården finns även en separat brödbod för de gäster som vill köpa bröd och inläggningar eller Flickornas berömda hemlagade safter och sylter med sig hem.

Utöver ett rikt utbud av kakor och maträtter bjuder Flickorna Lundgren också på ett brett program med grillkvällar, skaldjursafton, musikarrangemang och lördagsfrukostar. Flickorna Lundgren går även att abonnera för privata fester, med plats för 150 gäster i växthuset, eller anlita för cateringuppdrag. Allt från mindre trädgårdsfester till stora studentuppvaktningar och bröllop är stående inslag i Flickornas repertoar. Traditionerna är viktiga på Skäret men här händer också mycket nytt, så titta gärna på hemsidan eller följ Flickorna på Facebook för uppdaterad meny och program.

Show more

Om denna aktivitet