Höganäs - väl värt att investera i
Höganäs kommun

Wahlunds skomakeri

Adress: Väsbygatan 2c,, 26336 Höganäs Visa karta

Adress: Väsbygatan 2c,, 26336 Höganäs

Välkomna till Wahlunds skomakeri i Höganäs. Vi är det lilla skomakeriet som erbjuder kvalitet-både i skoreparationer, diverse sömnadsarbete och skoförsäljning. Hos oss kan du t ex få hjälp med att klacka, sula och reparera dina skor eller få insatt nya dragkedjor i stövlar och handväskor. Vi har också försäljning av olika skoprodukter, badskor och inneskor. Nytt för i år är att vi säljer exklusiva randsydda skor av märket Loake-riktigt god kvalitet-kom in och prova!

Wahlunds skomakeri är det lilla skomakeriet som erbjuder kvalitet. Vi utför skoreparationer såsom klacka, sula, lästa skor och stövlar och sömnadssarbete som nya dragkedjor i stövlar eller handväskor.
Vi har försäljning av många olika skoprodukter, t ex krämer, impregnering, läderbalsam m.m. av olika märken som Kiwi, Saphir, Shoeboys m.m.

Vi säljer också t ex mycket populära badskor och inneskor av märket ”Ulle”,många olika sorters sulor, galoscher, halkskydd .
Vårt senaste tillskott i försäljningen är exklusiva skor av märket Loake. Det är engelska, randsydda skor av mycket hög kvalitet och de finns i flera olika läster för att sitt bra på just din fot. Kom in för att prova ut och hitta din favorit.

Show more

Om denna aktivitet